View Full Version : progdvb de elecard güncellemesi?????

lancelot59
07-03-2005, 22:05
arkadaşlar en son sürüm progdvb dosyasını yüklediğimden bu yana elecard güncellemesi diye bir yazı geçiyor altta ... Nedir bu bilen varsa yardımcı olabilirmi acaba ...

Şimdiden teşekkürler...

ako
07-03-2005, 22:53
Sürümün kaç olduğunu yazmamışsın ama sanırım 4.48.2 sürümü yüklemişsin. O geçtiğini söylediğin altyazıyı ben göremedim ama altyazının bir önemi yok.
Emu olarak bu bölümde üstte verilen s2 emu 1.13 yüklersen yeterli olur. Bildiğin gibi cyfra ve canal+ henüz yok.
Saygılar...

lancelot59
07-03-2005, 23:17
the dancing elecard logo means that your evaluation period has expired.please register your player.More info at [Sadece kaydolan ve aktivasyonu yapılan kullanıcılar linkleri görebilir] diye bir yazı geçiyor.
Bu filtreler ile ilgili birşey mi acaba..

ako
08-03-2005, 09:24
Olabilir. Elecard, progdvb nin kullandığı bir alt programdır.
Bence eğer bu sizi rahatsız ediyorsa C deki progdvb klasörünü olduğu gibi yedekleyin. Yani adını değiştirin. Progdvb1 yapın mesela. Daha sonra da [Sadece kaydolan ve aktivasyonu yapılan kullanıcılar linkleri görebilir] adresinden 4.48 full versiyonu indirip kurun. üzerine de başka birşey kurmadan deneyin. Sonuca göre düzenleme yapalım.

angoloz
08-03-2005, 15:28
Dostum durum elecard programının register edilmemesinden kaynaklanıyor, register yap veya ilacını program files elecard klasörü içinde mpegdc dosyanı değiştir yada program files commo files klasörü içinde elecard içinde adı geçen dosyanın patchlenmişini bul... kolay gelsin