kaynakçı
06-03-2005, 00:31
meraba arkadaşlar aranıza bugün katıldım bende skay star 2 var bunda yapmış oldugum flimleri nasıl keseriz lütfen yardım şimdiden teşekkür ederim
|
View Full Version : ss2 kaynakçı 06-03-2005, 00:31 meraba arkadaşlar aranıza bugün katıldım bende skay star 2 var bunda yapmış oldugum flimleri nasıl keseriz lütfen yardım şimdiden teşekkür ederim ako 06-03-2005, 00:58 Arkadaşım yani sky star 2 ile kaydettiğin filmleri mi kesmek istiyorsun? Daha açık yazarsan sana yardımcı olabileceğimizi sanıyorum. Kaydettiğin filmleri ne gibi bir işleme tabi tutmak istiyorsun? DVD olarak mı kaydedeceksin, VCD olarak mı kaydedeceksin, Kaydetmeden bilgisayarında parça parça mı saklayacaksın? Yani ne yapmak istediğini yazarsan nasıl yapacağını daha kolay öğrenirsin. Saygılar... dijitalxyz 06-03-2005, 11:22 normal progdvb ile capture yapmis isen dosyalar mp2 seklindedir.kesmek icin [Sadece kaydolan ve aktivasyonu yapılan kullanıcılar linkleri görebilir] adresindeki Digital TV (show all Digtal TV tools) basligindan Cuttermaran 1.63 - frame accurate MPEG-2 cutting tool. Website [Sadece kaydolan ve aktivasyonu yapılan kullanıcılar linkleri görebilir] MPEG2Schnitt 0.6l - easy to use tool to cut out commercials from MPEG-2 streams. Website [Sadece kaydolan ve aktivasyonu yapılan kullanıcılar linkleri görebilir] [Sadece kaydolan ve aktivasyonu yapılan kullanıcılar linkleri görebilir] ProjectX 0.82.0.04 - demuxing tool for DVB streams. Website [Sadece kaydolan ve aktivasyonu yapılan kullanıcılar linkleri görebilir] [Sadece kaydolan ve aktivasyonu yapılan kullanıcılar linkleri görebilir] PVAStrumento 2.1.0.13 - PVA demuxing tool. Website [Sadece kaydolan ve aktivasyonu yapılan kullanıcılar linkleri görebilir] [Sadece kaydolan ve aktivasyonu yapılan kullanıcılar linkleri görebilir] dosyalari cekebilirsiniz. kaynakçı 06-03-2005, 15:59 sayın modelotor arkadaşım teşekkür ederim bilgin için yapmış oldugum her türlü kayıdı kesilmesi gereken yerleri çıkarıp sonrada vsd playırda izlemek |