View Full Version : twınhan için yardım

tumke
21-02-2005, 21:29
mrb arkadaşlar sorunum şu tıwınhan cipli bir kart aldım(vısıon dtv)tum baglatılarım doğru turksattan sinyal alıyorum hotbirtten alamıyorum
hotbirtten alıyorum turk sattan alamıyorum yanı uydudan uyduya geçişlerde sinyal kayboluyor dıqec ten demeyın olabilecek herşeyı denedim
lütfen yardım ayrıca ne olacak bu pastanın kraması ne olduğunu tam olarak bilen varsa lütfen acıklasın
ayrıca sat-elitteki hareketsizlik canımı sıkıyor emuları alırken iyi oluyordu ya :down:

ako
22-02-2005, 00:49
Arkadaşım yazdıklarına bakılırsa diseq ten başka sebep görünmüyor. Herşeyi yaptım diyorsun. Acaba başka bir diseq ile denedin mi?
Artık çayının yanında kremasız pasta yemek zorundasın. Malum krema artık zararlı olmaya başladı.
Sat-Elitte hareketsizlik sözüne katılmıyorum. Board demek sadece emu demek değildir. Gördüğün gibi bir sürü konu başlığı var ve her saniye mesajlar yazılıyor.
Saygılar...

tumke
22-02-2005, 22:15
ako hocam yanlış anladın benim demek istediğim sat-elitteki katılımcı sayısının
düşmesi tps nın yazılımı değişsin sen ozaman bak üye sayısına
biz aktif üye sayısını nekadar fazla tutarsak okadar iş yapar bu site
haksız mıyım
birde bazı sitelerde sct extasi ve full x kanallarının porogdvb ile ok olduğundan bahsediliyor bu varmı varsa güncelmi aydınlatısan sevinirim
ayrıca uzun zamandır aktivitelerini takip ediyorum bilgini bizlerle paylaştığın için teşekkürler :tamam:

com.com
23-02-2005, 13:22
selam tumke... diseq ayarlarını duzgun yaptıysan sorun direk diseq derim.. ben hem ss2 gemde twinhan ciplilerde denediğim 10 çeşit diseq den 3 çalıştı hatta biride 10 dk içinde yanndı .. aynı zamanda diseg 1 girişi direk oldugunda yayını verebilir..
Sevgiler

tumke
23-02-2005, 20:36
com-com arkadaşım ilgin için teşekkür ederim kullandığım lnb(çiftli)+dıseq goldmaster sende hangi markalar çalıştı yönlendirirsen sevinirim :byebye: