tarsusdigital
18-02-2005, 13:56
SKYSTAR DVB KARTINI BİG TAKTIM TANITTIM .ÇALISIYOR.FAKAT BİLG COK YAVASLATIYOR.BİR DE MP3 DİLERKEN SESTE PARAZİT YAPTIRIYOR.ACABA NEDEN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM :kalpdinle
|
View Full Version : SKYSTAR 2 HAKKINDA tarsusdigital 18-02-2005, 13:56 SKYSTAR DVB KARTINI BİG TAKTIM TANITTIM .ÇALISIYOR.FAKAT BİLG COK YAVASLATIYOR.BİR DE MP3 DİLERKEN SESTE PARAZİT YAPTIRIYOR.ACABA NEDEN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM :kalpdinle setas 18-02-2005, 14:05 bilgisayarın yavaşlaması ram düşük olabilir ondan yada işlemcini yoran bazı programlardan olabilir..işlemcinin fazla yorulmaması için gereksiz programları silmelisin..yada ram düşükse ramini artır...parazit ses için Power CodecPack programını yüklemelisin...saygılar... ako 18-02-2005, 18:25 SKYSTAR DVB KARTINI BİG TAKTIM TANITTIM .ÇALISIYOR.FAKAT BİLG COK YAVASLATIYOR.BİR DE MP3 DİLERKEN SESTE PARAZİT YAPTIRIYOR.ACABA NEDEN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM :kalpdinle Arkadaşım skystar2 tv kartı ile mp3 dinleme arasında bir ilişki kuramadım. Bu kartla digital yayın yapan kanallar seyredilir veya radyolar dinlenir. MP3 dinlemek için bu kart kullanılmaz. Aynı anda hem tv seyredip hem de MP3 dinlemek istersen bu zaten mümkün olmaz. Olursa da böyle parazitli olur. Bilgisayarı yavaşlatmasına gelince, arkadaşın da belirttiği gibi ram düşük olabilir. Bu tv kartını bu kadar kullanan var, şimdiye kadar bu şekilde bir şikayet duymadık. Biraz daha açıklama yapabilirsen, sorunun hakkında daha fazla bilgi verebiliriz. Ama lütfen bundan sonraki mesajlarını küçük harflerle yazmaya çalış. Büyük harflerle yazılan mesaj, board dilinde bağırmak anlamına gelir ki, bu hoş olmaz. Saygılar... tarsusdigital 19-02-2005, 09:13 Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.Bu power codec dediğiniz programı nereden bulabilirim.ayrıca hem tv kartı hamde mp3 dinlemiyorum.bilgisayarı açtığımızda direk mp3 dinlemek istediğimizde seste sanki kesiklikler yapıyor. ako 19-02-2005, 13:56 MP3 dinlemek için özel bir program gerekmez. Hemen hemen her bilgisayarda mevcut olan ses kartı ile MP3 dinlemek mümkün olabilir. Zira her bilgisayarda Windows kurulu olduğuna göre Media Player de mevcuttur. Ancak MP3 dinlerken oluşan kesintiler ya MP3 ün kaydı sırasında yapılmış bir hatadan olabilir veya ses kartının düzgün kurulmamış olmasından olabilir. Ses kartının doğru çalışıp çalışmadığını TV kartını çalıştırıp bir radyo istasyonu dinleyip anlayabilirsiniz. Radyo istasyonunda kesintisiz ses dinleyebiliyorsanız ses kartı sağlamdır. MP3 hatalarını ise değişik kaynaklardan alınmış MP3 leri deneyerek bulabilirsiniz. Bunlarda da hata yoksa son olarak ram ve işlemci hatasından şüphelenebilirsiniz. Saygılar... yellfe 19-02-2005, 18:31 arkadaşım donanımın hakkında bilgi yazmamışsın,parazit için mp3 dinlediğin programı kaldırıp yeniden yüklemeyi dene faydası olabilir. |