esatuzuner
03-02-2005, 17:04
ustalar digital tv kartı almayı düsünen bir arkadaşım var skystar 2 yi önerirmisiniz kartı ukraynada kullanacak bir de şifre cozme olayı ne kadar sağlıklı onu soracaktım yardım ederseniz sevinirim
|
View Full Version : sky star 2 hakkında yardım esatuzuner 03-02-2005, 17:04 ustalar digital tv kartı almayı düsünen bir arkadaşım var skystar 2 yi önerirmisiniz kartı ukraynada kullanacak bir de şifre cozme olayı ne kadar sağlıklı onu soracaktım yardım ederseniz sevinirim ako 03-02-2005, 17:56 Skystar2 kartı şu anda en populer karttır. Şifre çözme işi için tabii ki elinde gerekli yazılımların olması gerekir. Evrenos 14-02-2005, 17:01 EmuNation v1.0a by BveB Emunation is a CAM emulator.It supports recent encryption systems like Viacccess I-II, NagraVisison, Seca I-II, Conax, Irdeto/BetaCrypt and Constant CW (It can be use as BISS) Nagra AU is experimental, it maynot be work. Downloaded from HERE ([Sadece kaydolan ve aktivasyonu yapılan kullanıcılar linkleri görebilir]) ;-) ako 14-02-2005, 17:18 EmuNation v1.0a by BveB Emunation is a CAM emulator.It supports recent encryption systems like Viacccess I-II, NagraVisison, Seca I-II, Conax, Irdeto/BetaCrypt and Constant CW (It can be use as BISS) Nagra AU is experimental, it maynot be work. Downloaded from HERE ([Sadece kaydolan ve aktivasyonu yapılan kullanıcılar linkleri görebilir]) ;-) Arkadaşım ya mesajı yanlış yere yazdın, ya da yanlış konuya... İngilizce yazdığına göre Türkçe bilmeyen bir arkadaşımız olabilirsin... Bu verdiğin dosya daha önceden verilmişti.(@hasan99 tarafından). Gerçi verdiğin link çalışmıyor ama ben daha önceden aldığım için dosyayı denedim. Yeni sayılabilecek bir özellik yok. Hatta CYFRA ları açmaması nedeniyle S2emu dan daha geride kalan bir dosya diyebilirim... Saygılar... Evrenos 14-02-2005, 17:22 haklısın ben konu acmadan sadece dosyayı konu altına actım ozaman gereksiz rar dosyasının içini açtığımda tarih olarak admin 13.02.2005 tarihini koymuş yinede kaldırayım |