emregunduz
30-01-2005, 11:34
Merhaba arkladaşlar bende su an turksat ve hotbird e bakan iki adet çanak ve ve bunlar ile yayın alıp seyrediyorum.. EutelsatW3 den yani digiturk uydusundan skystar 2 vasıtası ile internet kullananların(internet ten bişiler indirenlerin bir kopyasının bilgisyarına inmesini sağlayanlar)yaptığı işi bende elimde bulunana turksat(ki turksattan internet alana var mıdır?) veya hotbird den yapabilirmiyim bir tane skystar 2 kartı alsama acaba bu uydulardan internet download u yapabilirmiyim?
UYapabilirsem hızı ne olur?
Teşekkürler
Arkadaşım bu konuda en çok uğraşanlardan biriyim. Eutelsat W3 uydusundan birşeyler download edebilirsin. Ama bu dosyaların şifreli olup olmayacağını kimse garanti edemez. Zira bu dosyalar üyelik gerektiren(Tabii ki ücretli) siteler yardımıyla alınabiliyor. Bazen açık dosyalar geldiği de oluyor. Ama inan bana uğraştığına değmez. Zaten download sitelerinde bu programlar var. İnternetin de varsa(ki vardır) bu sitelerden istediğin özelliklere sahip dosyaları özelliklerini de okuyup ona göre indirebilirsin. Boşuna strese girme. Değmez...
Saygılar...
altanmehoguz
26-02-2005, 00:45
Ako ya bende katılıyorum gelen dosyalar dediği gibi şifreli ama tek bir fark var turksattan indirdiğin dosyaların çğu şifresiz istersen onu bir dene