View Full Version : ProgDVB ile kesintili görüntü...

ako
31-10-2004, 13:15
Arkadaşlar SkyStar2 tv kartıyla ProgDVB programında polsat sport seyrederken belirli bir zaman sonra görüntü takılmaya başlıyor. Enter'e basınca düzeliyor ama bir-iki dakika sonra gene takılıyor. Acaba böyle problemle karşılaşıp çözen bir arkadaş var mı? Çözüm yolu nedir??...

dijitalxyz
01-11-2004, 00:03
progdvb bir ara intel HT islemcilerle problemi vardi.Onun duzeltildigini biliyorum ama hic uzun zaman polsat seyretmedim son zamanlarda
progdvb foruma hatayi bildirirseniz yeni versionda kesinlikle duzeltilecektir.Ayni hatayi tek sizden duymadim onuda hatirlatayim.

ako
02-11-2004, 08:42
Hatayı progdvb forum sorumlusuna e-maille yazdım ama bakalım sonuç ne olacak.Bu arada çeklerin bir forumunda gördüğüm anket sonucu da beni doğruluyor. ProgDVB kullananlar %10 AltDVB kullananlar % 60 gibi oranlarda seyrediyor. Aslında AltDVB programının kurulumu bulmaca gibi olmasa çoktan geçecektim. Biz kez deneyeyim dedim ama işin içinden çıkamayıp makinayı tekrar formatladım.
İlginize teşekkür ederim...

ako
04-11-2004, 21:17
Arkadaşlar, progDVB sorununu nihayet çözdüm. Benim gibi kesintili izleyenler varsa onlara yardımı olur düşüncesiyle yazmak istedim.

Sorunu progDVB nin yazarı olan @prog arkadaşa, @dijitalxyz'nin önerisi üzerine bildirdim. Bana gelen cevapta progDVB yazılımının 4.38.6 versiyonunu kullanmamı tavsiye etti. Bu yazılım test sürümü olmasına rağmen tüm şifreli kanalları takılmadan gösteriyor ve kayıt yapıyor.
Ayrıca, Multivision kanallarındaki filmleri Türkçe alyazılı olarak seyretmeye de başladım. Tüm arkadaşlara tavsiye ederim....

dijitalxyz
05-11-2004, 14:18
:)
guzel bir haber
bir dostumda bu sekilde takilma olan sistemlerde plugin olarak yuklenen 2 EMU nundan dolayi kilitlenmeler oldugunu soyledi bu arada