View Full Version : CapiEmu dosyaları buraya
criminal57 16-01-2005, 23:24 CAPI
Fix for Polsat AU.
C+ Fix.
Some C+ programs problem fix
C+, D+ Fixe but are small freeze.
CapiEmu1.04 taquilla polsat cyfra ok... ([Sadece kaydolan ve aktivasyonu yapılan kullanıcılar linkleri görebilir]) Buyrun
Altındağ 16-01-2005, 23:28 tesekkurler eline saglık.
Dosyayı daha önce vermiştim. Capi ([Sadece kaydolan ve aktivasyonu yapılan kullanıcılar linkleri görebilir])
Biraz gezdikten sonra yeni konu açsak daha ii olur.
Moderatorler Capi ile ilgili sabit bir konu açsalar ii olacak.
Saygılar,
Altındağ 16-01-2005, 23:55 karısıklıkları onlemek icin konuyu sabitledim buradan devam edelim.
Arkadaşlar Se**2 için plugin dosyaları güncellenmiştir.
Saygılar,
capi yeni versiyonu ekte sunulmuştur.
Saygılar,
criminal57 19-01-2005, 19:30 @hasan99 arkadaşım emeğine sağlık teşekkürler...
Elimden geldiğince yardımcı olamaya çalışıyorum.
Saygılar,
criminal57 20-01-2005, 00:08 teşekkürler arkadaşım devamını bekleriz....
Altındağ 07-03-2005, 22:53 bazı c+ kanalları actıgı soyleniyor.
dosya su an deneniyor olumlu ise tekrar koyulacak.
Benim sakalımda denedim(!).
Açtığı söylenen c+ kanalları sadece reklam sırasında açık yayın yapanlar.
Bir diğer mesajımda belirttiğim sahte emu ya çok benziyor. Zira gene ProgDVB programı bozuldu ve ben bilgisayarımı yeniden kurmak zorundayım artık.
Bence gene S2 EMU 1.13 den şaşmayalım derim.
Bir de başkasının söyledikleri ile program koymasak diyorum. Boşuna zaman kaybı.
Ben S2 emu 1.13 ü kendi bilgisayarımda denedim. Cyfra hariç diye de yazdım.
Saygılar...
Good evening....
last version of Capiemu is 0.86 ???
what is CapiEmu1.04 taquilla polsat cyfra ok...?????
Sorry I speak only english....
The last version of Capi(what is 0.86) couldn't open SECA2(cyfra) s.
You have to use now only S2 emu 1.13 for polsat and multivisions. CYFRA s are not decode now by any emu...
And last, we have a section for foreign members. If you write there, you can find more members who are writing in English and etc...
Regards...
Arkadaşlar ben bu arkadaşa gerekli şeyleri yazdım. Yabancılar için bir yerimiz olduğunu ve oraya yazması gerektiğini.
Ama laf aramızda adam da buraya yazmakta haklı. Baksanıza burada birinci mesajın altına ingilizce yazılmış, yabancılara ayırdığımız bölümde ise yabancı dilden çok Türkçe mesaj yazan var. :)
The last version of Capi(what is 0.86) couldn't open SECA2(cyfra) s.
You have to use now only S2 emu 1.13 for polsat and multivisions. CYFRA s are not decode now by any emu...
And last, we have a section for foreign members. If you write there, you can find more members who are writing in English and etc...
Regards...
Arkadaşlar ben bu arkadaşa gerekli şeyleri yazdım. Yabancılar için bir yerimiz olduğunu ve oraya yazması gerektiğini.
Ama laf aramızda adam da buraya yazmakta haklı. Baksanıza burada birinci mesajın altına ingilizce yazılmış, yabancılara ayırdığımız bölümde ise yabancı dilden çok Türkçe mesaj yazan var. :)
Many thanks..........for answer.........
Ben Son capi yi denedim hiç bir değişiklik yok fake plugin ....
arkadaşlar selam ben progdvb'yi şimdi kurdum fakat görüntü alamadım bir türlü yardımcı olabilirmisiniz.
arkadaşlar selam ben progdvb'yi şimdi kurdum fakat görüntü alamadım bir türlü yardımcı olabilirmisiniz.
|