View Full Version : kanal konusunda usta olanlardan yardım

cheetah_first
11-01-2005, 01:30
arkadaşlar öncelikle selamlar ............

benim bir ricam olacak skystar2 ve progdvb için türksat+hotbird+cyfra kanal listesi hazırlayabilecek bir arkadaş varsa teşekkür ederim ben beceremedim yani istediğim şekil şöyle örneğin ilk önce türksat kanalları olacak diyelim yeniden arattırınca paket paket olmasını istemiyorum yani tek dosya içerisinde bütün türk kanalları yine aynı şekilde hotbird ve cyfra toplam üç bölümde nasıl yapabileceğimi veya hazır olarak varsa bilgilendirilmek istiyorum teşekkürler...........

ako
11-01-2005, 01:52
Arkadaşım progdbv içinde kanallar uydulara göre sıralanabilir. Bir de transponderlara göre de sıralanabilir. Sana önerim uydulara göre kanalları sıralamandır. Bir de tarama yapacağın zaman izlediğin kanalları önce bir kağıda yaz. Onların frekanslarını tek tek arattır. Boşuna 500 kanal bulup da ne yapacaksın. Mesela ben sadece Multivision+Absat+Cyfra paketlerinden yalnız şifreli kanalları sıraladım. Türksatta ise tamamını. Böylece Hotbird te sadece 80-90 kanal kaldı. Arasından rahatlıkla seçebiliyorum. Bu senin tercihin olacağı için kendin kolayca yapabilirsin.

cheetah_first
11-01-2005, 02:04
teşekkür ederim kendine hazırladığın kanal listesini bana gönderebilirmisin

email adresim ([Sadece kaydolan ve aktivasyonu yapılan kullanıcılar linkleri görebilir])

[Sadece kaydolan ve aktivasyonu yapılan kullanıcılar linkleri görebilir]

ako
11-01-2005, 10:57
Aşağıda bendeki kanal listesini veriyorum. diseq sırası: 1: Hotbird 2: Türksat 3: Eutelsat W3 4: Astra 19.2

Bu zip dosyasını açın. İçindekileri Progdvb klasöründeki Channels klasörüne yapıştırın. (Önce kendi dosyalarınızı bir yere yedek kopyalayın ki hoşunuza gitmezse geri yapıştırırsınız)