View Full Version : dvb kart alacağım lütfen yardım

tumke
04-01-2005, 22:49
arkadaşlar dvb pc kartı alacağım geleceği umutlu iş yapacak bir kart bana ne önerirsiniz birde bende goldmaster 9400 cı var bu cihazın başka cihaza lnd
sinyali aktarma girişinden pc me sinyal versem işe yararmı yoksa çiftli lnd mi
almam gerekecek ustalarımdan yardım bekliyorum

ako
05-01-2005, 00:43
Receiver ile pc aynı odada ya da yakınsa receiverin arkasındaki loop çıkışını dvb için kullanabilirsin. Ancak receiver açıkken dvb izleyeceksen, hangi uyduda ise dvb de aynı uydudaki aynı veya bir başka kanalı izleyebilirsin. Receiver stand-by da iken istediğin uyduyu seçebilirsin.
Digital tv kartı için ise skystar2 yi tavsiye ederim.

decode
05-01-2005, 02:44
kesinlikle ss2 al

YAKAMOZ37
05-01-2005, 17:38
ss2 büyük tuner şu sıralarda kumanda dahil olarak çok uygun fiyat veriyorlar tavsiye ederim.Yalnız ako arkadaşım loop çıkışından dediğinin tam olarak doğru olduğundan eminmisin ben daha önce denedim ama bir sonuç alamamıştım.Analog cihazlar için değil mi bu çıkış merak ettimde öyle birşey varsa çift çıkışlı lnb yi takmama gerek yok memnun değilim zaten o bakımdan soruyorum cevaplarsan sevinirim.

ako
05-01-2005, 18:28
Bende receiver olarak NEXT 8000 var. Arkasında anteni taktığımız yerin alt kısmında bir anten fişi daha var. Üzerinde loop yazıyor. Next açıkken ve Türksatta bir kanal izlerken Skystar2 anten ucunu bu loop yazan yere taktım. Türksattaki kanalları izledim. Ama hotbirde geçince görüntü donuyor. Next'i kumandadan kapatınca sorun kalmadan skystar2 ile her iki uyduyu da izliyorum.
Next açıkken kanalları değiştirebiliyorum. Skystar2 etkilenmiyor.
Yeterince açıklabildiğimi umarım...
Saygılar...

tumke
06-01-2005, 20:27
cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar

YAKAMOZ37
06-01-2005, 21:59
Teşekkürler şimdi bende deniyorum cevabı yazarım.Bendede sürekli donma oluyor du o bakımdan söyledim