derinceli
15-10-2004, 23:01
evet ustalar biryerden basliyalim yani sizden su isin nasil olduyunu oyrenmek istiyorum mesala multilerde tv seyrederken ben onu alt yazisini turkce olarak seyretmek istiyorum bu nasil oluyor veya nasil yapiyorlar
|
View Full Version : multivizyon vede turkce alt yazi derinceli 15-10-2004, 23:01 evet ustalar biryerden basliyalim yani sizden su isin nasil olduyunu oyrenmek istiyorum mesala multilerde tv seyrederken ben onu alt yazisini turkce olarak seyretmek istiyorum bu nasil oluyor veya nasil yapiyorlar LORD 16-10-2004, 01:12 Derinceli kardesim oyle bir opsiyon varmiki? Sayet varsa kumandadan ayarlanir. Saygilar kadri 16-10-2004, 01:21 :cool: üstadım böyle bir olayın yani tps için geçerli olduğunu hiç sanmıyorum.:cool: derinceli 16-10-2004, 02:54 alt dvb pc den tv aut ilede tv den cok da guzel oluyor vede zevkli iste bende bunu oyretin diyorum derinceli 16-10-2004, 02:55 lord kardesim kumandadan olsa onun isi coktan bitmisti ama mahalisef crypto 16-10-2004, 10:30 Arkadaşlar alt yazı desteği veren kanallar da alt yazıyı görmek için teletext sistemi kullanılır. Eğer kanalın altyazı desteği varsa teletext tuşuna bastığınızda ekranın altında yazılar görünecektir. Türkçe altyazı ya gelince; sanırım şu ana kadar türkçe altyazı desteği veren bir kanal yok. Ya da ben duymadım. mertali 16-10-2004, 11:53 yok zaten duyamazsınız...turkce alt yazı değil başka bir dilde bile doğru dürüst alt yazı veren yokki..:( adoss1 16-10-2004, 16:31 evet ustalar biryerden basliyalim yani sizden su isin nasil olduyunu oyrenmek istiyorum mesala multilerde tv seyrederken ben onu alt yazisini turkce olarak seyretmek istiyorum bu nasil oluyor veya nasil yapiyorlarderinceli kardes bu opsiyon sadece ve sadece bende bulunur,aninda istedigin dilde .altyazilimi,canlitercumemi vs .ister dinle istersen oku keyfine bagli selamlar:kucakla: derinceli 17-10-2004, 02:01 evet pc satalit karti taktik yani 13 dereceyi pc den seyrediyorum birde pc de tv aut var onu ekrana verdim bussuru filmlerin altyazi desteyi programlar var adam 15 saniyede bana multivizyonlari turkce seyrettirdi niye olmaz diyorsunuzki onu anlamadim tabii herfilm olmaz yoksa benmi anlamadim bilmem SPY 17-10-2004, 09:20 @derinceli Konuyu Digital TV kartlari bölümüne acsaydin daha anlasilir olurdu. Sanirim anlasmazlik bundan kaynaklandi. Millet receiver ile normal alt yazi destegi sanmistir. Ortada bulusamadiniz. :) Konuyu kaydiriyorum. dijitalxyz 17-10-2004, 22:01 trspy usta iyi yapmis kaydirmis. Uydu yayinlarindaki kanallara altyazi bulmak ve bunu filmle ayni andan senkronize oynatmak eskiden beri mantikli bir istek olarak kaldi. Yapan kisiler oldugunu duydum ama hala aklimda bizim elimizdeki divxlere bile senkron yazi bulamadigimizi biliyorum. Bu konu ile ileride deneme yaptiktan sonra yazmak uzere diyorum. derinceli 17-10-2004, 22:32 evet konuyu yanlis yere acmisim evet ama sormak vede oyrenmek istediyim bunlardi dijitalxyz 20-10-2004, 14:09 Zaten neden yazdin diyen olmaz sen yazmasan ben okumasam denemesem nereden bilecegiz neyi nasil nerede yapmayi ako 08-11-2004, 15:45 Arkadaşlar ben skystar2 digital tv kartım ile multivizyon filmlerini türkçe altyazılı olarak seyrediyorum. Eğer ilgilenen varsa elimdeki bilgileri paylaşabilirim. Biraz geç yazdım kusura bakmayın.... crypto 08-11-2004, 15:56 @ako Bence bilgilerini burada bizimle paylaşabilirsin. Daha uygun bir yer düşünemiyorum ;) ako 08-11-2004, 17:02 [Sadece kaydolan ve aktivasyonu yapılan kullanıcılar linkleri görebilir] Indy 08-11-2004, 17:10 divx teki gibi film başlangıcından itibaren süre tutarak yazılar sıra ile ekrana aktarılıyor sanırım, güzel bir düşünce ... ako 08-11-2004, 17:15 Bazı altyazılar süreye göre düzenlenmiş. Bazıları ise frame numarasını esas alarak. Süreye göre düzenlenmiş olan altyazılarda zaman zaman kaymalar olabiliyor. Ama frame numarasına göre düzenlenenler hiç kaymıyor. Gerçekten çok harika bir olay.... dijitalxyz 12-11-2004, 21:38 Ako usta bu yaziyi baska bir mesaj olarak anlatabilirmisin ayni sekilde bu mesajdan alinti yaparak ve olabilirse resimde olursa cok iyi olur. o zaman mesajlar arasinda yukarida tutariz ki uygulamak isteyen ve merak edern uyeler rahatlikla ulasabilsin ve okuyabilsin. ako 13-11-2004, 09:49 @dijitalxyz Yazımı yeniden düzenlemek isterim. Ama bence resimli mesaj yerine herkesin okuyup da uygulayacağı, uygularken yanlış yapacağı, yanlış yaparken doğruyu bulacağı bir yazı daha uygun olur. Dikkatimi çeken başka bir durum da şu: Hiç kimse birşey sormadığına göre, ya herkes doğru uyguladı ve sorunu çözdü; ya da benden başka kimse altyazıya rağbet etmedi. Ama olsun. Bir kişi de olsa okuyup uygulayan, bu bana yeter. Bilgi paylaşıldıkça çoğalır. Herkese saygılar... aslan70@ 06-03-2008, 00:49 kardeşler yapanlar yapmışlar deram box uydu cihazı alıyorlar multileri alt yazısı türkçe ve sesini de türkçe seyrediyorlar ama bir şatla cihaz internete baglı olacak ben gördüm cihazı manyak bişey bütün hotbirt teki şifreli yayınları kırıyor beklemesiz saygılar aslan70@ 07-03-2008, 01:43 ya kardeşler nediye birbirinizi çekiştiyorsunuz bir tane deream box dijital uydu cihazı alın ne alt yazı sorunu nede ses sorunu olsun istedigin dilde ve seste kullan artı dsmart dijitürk ve hortbirt ve sirus uydularının şifreli yayınlarını doya doya seyret alem şekil görsün beeeee |