View Full Version : Soru

Promet
18-12-2004, 20:20
Ya arkadaşlar ben hemen hemen tüm yolları denedim kanallar şifreli veya şifresiz olsun bu sky star2 nin görüntü akıcılığından memnun değilim.Şifrelere uyum sağlayabilen farklı markalı bir digital tv kartı varmı tabi görüntüsü daha iyi olacak şekilde?

LORD
18-12-2004, 23:37
var ama cok pahali arkadasim.
markasi: Win/TV Nexus-S DVB Sat-Receiver. Bunlarin modullu olanida var.

Saygilar

Promet
19-12-2004, 04:54
aslında biraz daha kaliteli görüntü verecek ve video, s-video ve audio girişleri olan bir kart çıkarsalar güzel olacak :) pinnacle nin böyle bir kartı var ama kullanan birisini ve kalitesini görmedim. hem dvd formatında istenilen görüntüyü kaydeder hemde çanaktan gelen yayınları alır

dijitalxyz
19-12-2004, 14:17
pinnacle sakin alma dandik bir kart uzerindeki tuner silikon tip bir cok kanali almiyor.
alan bir arkadasim hic memnun kalmadi fiyatinin yarisina satmak zorunda kaldi.
butun isleri degil ama kendi isini yapan bir kart almaniz cok mantikli
bende nexus-s var hemde CI modul girisi icin yuva soketide var.
nexus-s turkiyede rahatlikla bulunabiliyor ama CI yurt disindan getirtmek lazim.
iyi bir secimdir.
kullaniyorum ve cok memnunum.Yayin sirasindaki ekranin cok akici olmasi neye gore soylenebilir orasini bilemem ama uydu yayinlarinda da interlace olayi var
eger yayinci kuruluslar progresivescan modunda mpeg2 gonderirlerse ki gonderen yok
yayin ekranda titremeden gosterilebilir.

Promet
19-12-2004, 18:38
peki digitalxyz nexus-s ile yazlım desteğini kullanarak şifreleri açabiliyormusun buda önemli :)