View Full Version : SkyStar2 Sorun

Promet
27-11-2004, 20:46
arkadaşlar kartla şifreleri çözüyorumda görüntü hızlı sahnelerde tam akıcı değil tv deki gibi bunu düzeltmenin bir yolu varmı?artı multivision gibi kanalları türkçe altyazı ile izleyebilirmiyim?ve nasıl yaparım?

ako
27-11-2004, 21:42
En üstteki ve en alttaki konularda gerekli bilgiler var. İstersen bir bakıver...

Promet
30-11-2004, 03:15
@ako

arkadaşım yardımın için teş. ederim :) altyazı oke de diğer şu akıcı olması anasini satim orda yazılan programı denedim son sürümünü denedim aynı gene dvd codecler yükledim onlar la beraber çalıştırdım sonuç aynı acaba bendemi sorun var yada tv deki kadar akıcı bir görüntü elde edilemiyormu?ha bide bazı programlar ilave edip şifre açılıyorya ben daha bu aşamada görüntüyü tam akıcı alamıyorum :)

ako
30-11-2004, 09:57
@sezaisezen

Arkadaşım bu kadar yazmışsın ama probleminin ne olduğu anlaşılmıyor. Net yazarsan herkes elinden geldiğince yardımcı olur. Hangi programı kullanıyorsun? Üzerine diğer hangi programları kurdun? Takılmalar hangi programlarda nasıl oluyor?
Ben kendimden örnek vereyim. ProgDVB nin en son versiyonunu(4.44.2) yüklemiştim. Takılmalar olunca daha eski bir versiyonunu(4.38.6) yükledim. Düzeldi. Sorun yazarken versiyonları mutlaka belirtmelisin.

SKY
01-12-2004, 11:27
Arkadaş kullandığın sistemi de buraya yazmayı unutma oda önemli sistemdende kaynaklanıyor olabilir eğer özellikle şifre çözme esnasında problem oluyorsa sistemden olabilir
Progdvb kullanıyorsan birde bunun dışında başka bir program dene mesela altdvb yi deneyebilirsin bakalım yine aynı problemin olacakmı.

Saygılar :tamam:

Promet
01-12-2004, 16:23
arkadaşlar şimdi bilgisayarın sistemi amd 2600 512mb 400 mhz ram 60 gb hdd ekran kartı mx 440 128 mb var
progdvb 4.44.2 yide denedim 4.38.6 de denedim hemen hemen akıcılık olayı aynı
sorunum şifreli ve şifresiz yayınlardada görüntü akıcı değil çok hızlı sahnelerde çok kötü görüntü alıyorum acaba dedim dvd codeclerindenmi diye power dvd yükledim mikro dvd falan denedim fakat bunların codeclerinden de çalıştırığımda kendi codekindede çalıştırınca bir şey değişmiyor olay bu :)

SKY
01-12-2004, 21:26
Sistemin gayet iyi ozaman bunu eliyoruz birde sinyal kaliten nasıl eniyi sinyal de bile aynı görüntüyümü alıyorsun eğer sinyalinde yüksek ise birde Altdvb programını birdene bakalım ben bunu kullanıyorum görüntü gayet iyi ve akıcı codeclerin tümü yüklü " klmcodec112 " böyle bir paket var 19 mb kadar tüm codecleri aynı anda isteğe bağlı olarak kuruyor birde bunu dene

[Sadece kaydolan ve aktivasyonu yapılan kullanıcılar linkleri görebilir]

Alt-Dvb
[Sadece kaydolan ve aktivasyonu yapılan kullanıcılar linkleri görebilir]

:tamam: