View Full Version : pc de tv bomba !!!!

madoc23
24-03-2005, 19:01
pc nizde tv kartına gerek kalmadan hem tv izleyebilir hemde radyo dinleyebilirsiniz.boarda yükleme ...EDIT ...yapamıyorum .saygılarımla... :byebye: :byebye: :tamam: :tamam:

EDITED dijitalxyz
msn uzerinden vermeye calismak yerine benimle temasa gecebilirseniz vermek istediginiz programi ben foruma ekleyebilirim.

Bana PM ile ulasabilirsiniz

huyesin
24-03-2005, 22:45
gerçekten bu bomba......şimdiden teşekkürler.

mesut bey
24-03-2005, 22:48
daha önce neredeydin tv kartını aldım almayanlar için hayırlı olsun.

crypto
25-03-2005, 10:52
@madoc23
Dostum konuyu biraz açar mısın?
Yani ne şekilde tv kartı olmadan seyredebileceğiz.
Acaba buradaki ([Sadece kaydolan ve aktivasyonu yapılan kullanıcılar linkleri görebilir]) gibi birşey mi?
Biraz bilgi verirsen arkadaşlarımız sana ulaşacaklardır.

madoc23
25-03-2005, 17:34
evet abi tv kartına falan gerek kalmadan tv izleyebilirsiniz.fakat internete baglı olmanız lazım.yoksa izleyemiyorsunuz bunda ayrıyeten yerli ve yabancı kanallarda var.

jackal73
25-03-2005, 19:21
Bunun nesi bomba anlıyamıyorum.Internetten tv seyretmek yıllardır olan bişey.
Ornek gir atv nin sayfasına canlı yayını seyret .Online yayın yapan kanalların adreslerinin toplandıgı 10 larca programıda internetten bulabilirsin.

angoloz
25-03-2005, 20:33
winampta internet tv den bahsediyor olabilir...

zerox
26-03-2005, 13:52
Arkdaşlar internetten tv Yıllardır seyrediliyor Zaten..

dijicem
26-03-2005, 14:04
pc nizde tv kartına gerek kalmadan hem tv izleyebilir hemde radyo dinleyebilirsiniz.boarda yükleme yapamıyorum msn den bana ulaşana programı yollayabilirim.saygılarımla... :byebye: :byebye: :tamam: :tamam:

bu özellik zaten var. ne çıkarsa çıksın bomba olarak tahmin edilmesin.buna rağmen:
şu 3 soruya cevap evetse tv kartımı hemen çöpe atıyorum.

1. dvd formatında kayıt yapıyormu.
2. görüntü kalitesi tam ekranda canlı mı
3. şifre çözünürlüğü varmı
kolay gelsin :) dijicem

zerox
26-03-2005, 14:08
Yok dostum ya ne alakası var internetten tv de 320*240 mıdır nedir görüntüsü şifre felan çözmez.. Kayıtta iste yaparsın ama kayıt da tam kayıt işte sen tahmin et görüntüyü.... :)

u.unaldi
26-03-2005, 14:24
Merhabalar;

Sorularınıza ben cevap vermeya çalışayım ama sıralamayı değiştirerek cevap vereceğim. çünki aslında bu sorular tamamen birbirine bağlı...

2. görüntü kalitesi tam ekranda canlı mı : Hayır değil. Bu internetten yayın yapan serverin bant genişliğine, serverdeki yoğunluğa ve sizin bant genişliğinizle sınırlı olmakta...

1. dvd formatında kayıt yapıyormu. : Bu tarz programlardan dvd formatında kayıt yapabilirsiniz. Ancak yukarıdaki cevaba dikkat edin. DVD formatını şahsen kaliteli görüntü ve ses nedeni ile tercih etmekteyim. Ancak burada yapacağınız kayıt kalitesi yukarıdaki cevap ile sınırlıdır....

3. şifre çözünürlüğü varmı. : Şu an için yok. Ama bu olmaz demek anlamınada gelmiyor. gün neyi getiri bilinmez....

Tum bu cevaplar ışığında İnternet TV ler ister dijital olsun ister normal hiçbir karta alternatif değildir. Sadece bu kartları alma imkanı olmayan lar için bir alternatif olabilirler....

İyi çalışmalar

sevket54
29-03-2005, 19:39
Buyur kardeslerim güzel ve kullanışlı bir web tv türkce