View Full Version : FDS ile Download yardım Lütfen

hbsezen
22-03-2005, 01:58
Daha önce FDS receiver programı ile download yapıyordum.Bilgisayarı formatlayıp yeniden kurdum.Program çalışmıyor.Hata nerede bulamadım.Evelce sorunsuz çalışıyordu.Lütfen yardım edin.Saygılar

ako
22-03-2005, 09:56
Arkadaşım madem ki daha önce download yapıyordun biz sana soralım da öğrenelim.

Daha önce yaptığın download ile indirdiğin programlar ne gibi programlardı acaba?
Yani normal olarak bizim boardun ftp sayfasından indirilen programlardan ne farkı vardı? Yoksa sadece program indirmeyi başarmak için mi program indirmiştin?

Ben çok önceleri bu download işini denedim. Ama inen programlar işime yaramadı. Çoğu da ismini bilmediğim, ne işe yaradığını çözemediğim programlardı.
Şimdi burada sana da diğer arkadaşlar için önerdiğim şeyleri söylemek isterim.
Program lazımsa bizim board ftp sayfasında istemediğin kadarı var zaten.

Ama ille de bu programı kullanacağım diyorsan önce FDS receiver programına skystar2 kartını tanıtman gerekir. Yani driverını kurup işe başlaman lazım.
Saygılar...

zerox
22-03-2005, 11:51
Dostum pid numaralarını kontrol et.. Büyük ihtimalle ondan download yapamıyosun...

Ako.......

Turksattan download yapttığın zaman ufak tefek şeyler geliyo resim tarzı yani turksatttan download yapmana gerek yok hiç bişeye gelmiyo...Hotbirdde de aynı şekilde bazen geliyo bazen gelmiyo...

ako
22-03-2005, 12:37
@zerox,

Ben zaten aynı şeyleri söylüyorum. Böyle ufak tefek şeyler için download ile uğraşmaya değmez. Zamanınızı boşuna harcamayın.

Saygılar...